Over ons

Wat kenmerkt ons?

Skin&Laser Support gelooft in de kracht van samenwerken, waarbij kennis en ervaring wordt gebundeld. Hierdoor zijn we in staat om bij uiteenlopende vraagstukken op maat gesneden oplossingen aan te bieden.

Gepassioneerd

Onze experts hebben liefde voor het vak en mensen, zijn enthousiast en verbindend met een persoonlijke benadering.

Onafhankelijk

Door onze helikopterview en onze brede kennis van de esthetische branche, zijn wij in staat onafhankelijk, eerlijk advies te geven.

Onderscheidend

Onze visie en aanpak is innovatief en deskundig. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Resultaatgericht

Wij zijn in staat goed te luisteren om de wens centraal te stellen, waarna wij samen gedreven naar het eindresultaat toe werken.

Marit van Boldrik – Oprichter | Klinisch trainer, adviseur, huidtherapeut.

Gedreven, toegewijd, eerlijk en pragmatisch mens. Met een sterk uit de praktijk denkende visie. Deskundig binnen het domein van huidprofessionals.

Samen met de mensen uit haar netwerk waar ze graag mee samenwerkt, inspireert, enthousiasmeert en adviseert zij mensen in zijn/haar eigen professionele ontwikkeling binnen de esthetische branche.

“Het geeft mij energie om voor de behoeften en wensen die ik ontvang vanuit de praktijk, passende en pragmatische oplossingen te bedenken waardoor mensen kunnen floreren. En om deze indien nodig, te vertalen naar een effectieve training of workshop op het vlak van organisatieadvies en klinische trainingen”.

Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen om mee samen te werken! Interesse? Wij gaan graag met je in gesprek!

Kim2

Kim Kortenray

De Marketing Factory is gespecialiseerd in branding binnen de cosmetische branche. Ik leer je hoe je van jouw onderneming een merk kunt maken die er voor zorgt dat je de juiste cliënten aantrekt. Dit doe ik door jouw bedrijf als een visueel concept neer te zetten en deze vervolgens in detail door te voeren. Ik haal jouw USP’s naar boven en zet het neer als een sterk merk. Ik ontwerp onderscheidende en sterke ontwerpen, waarbij het verschil gemaakt wordt in details. Een sterke branding zorgt ervoor dat dat jij jouw ideale klant aantrekt en dat je kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. – Kim Kortenray

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: