Over mij

Wat kenmerkt Skin & Laser Support?

Gepassioneerd

Ik heb liefde voor het vak, de huid en mensen, ben gepassioneerd, enthousiast, pragmatisch en verbindend met een persoonlijke benadering.

Onafhankelijk

Door mijn helikopterview en brede kennis van de esthetische branche en behandeltechnieken, ben ik in staat onafhankelijk, eerlijk advies te geven.

Onderscheidend

Mijn visie en aanpak is innovatief en deskundig, beschik over jarenlange ervaring en ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Resultaatgericht

Ik ben in staat goed te luisteren en de wens centraal te stellen, waarna wij samen gedreven naar het eindresultaat toe werken.

Marit van Boldrik – Oprichter | Huidtherapeut, klinisch trainer (Europa) en adviseur.

Gedreven, toegewijd, eerlijk, empathisch en pragmatisch mens, dat ben ik. Met een sterk uit de praktijk denkende visie en deskundig binnen het domein van huidprofessionals.

Mijn passie voor kennisoverdracht en het coachen van collega’s heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld. Eerst in mijn rol als klinisch trainer voor een grote laser distributeur en later als onafhankelijke trainer in Nederland en daarbuiten.

Wat betekent het werk als trainer voor mij?
Trainen is voor mij naast het delen van kennis en ervaring, het in gesprek gaan met elkaar, samen sparren, waar nodig discussiëren, van elkaar leren en zo verder komen. Met als doel de best mogelijke huidzorg te kunnen leveren.

Ik geloof er in dat in ons werk als huidexpert meerdere wegen naar Rome leiden wat dan ook centraal staat in mijn trainingen. Ons werk  is naast zoveel mogelijk evidence based practice, namelijk ook volop best practice en zo leren we elke dag. Hoe beter we in staat zijn te begrijpen waarom en hoe we iets doen, hoe groter de glimlach op het gezicht van onze cliënten en die glimlach is goud!

Tijdens mijn trainingen hoop ik jou te inspireren over de wondere wereld van laser en combinatietechnieken. Om samen de verschillende wegen naar Rome te ontdekken. Daar krijg ik energie van, ook van het mogen begeleiden van huidtherapeuten naar hun ideale droombaan.

Ik sta altijd open voor inspirerende mensen om mee samen te werken. Interesse? Ik ga graag met je in gesprek!