Hi, ik ben Marit!

Al meer dan 10 jaar werk ik als huidtherapeut en acht jaar als (inter)nationaal klinisch trainer.
Het geeft veel voldoening mensen te helpen aan een betere huid, ze te laten stralen en meer zelfvertrouwen te geven. Mijn 360 graden aanpak bestaat uit het combineren van verschillende behandelmethoden en zijn gebaseerd op evidence en best practice.

De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier als klinisch trainer voor een gerenommeerde laserdistributeur in de Benelux. In deze rol ondersteunde ik huidtherapeuten en artsen in het gebruik van IPL en laser. Daarnaast bezocht ik regelmatig buitenlandse congressen en werd ik getraind door internationale trainers en key opinion leaders. Door te blijven groeien en mezelf te ontwikkelen volg ik nog steeds regelmatig scholingen en congressen.

Holistische aanpak

Ik geloof in een holistische aanpak, oftewel alles hangt met elkaar samen. Als je kliniek op praktijk niet loopt zoals je wilt, kan je meteen allerlei oplossingen gaan toepassen, maar beter is het om de oorzaak te achterhalen en die aan te pakken. Vergelijk het met de huid: je kan er van alles op smeren, maar als de basis niet op orde is, heeft het weinig zin. Ik heb een open, pragmatische en kritische blik en ga voor het beste resultaat.

Marit

Wat ik doe voor huidtherapeuten

Ben je huidtherapeut en heb je het gevoel dat er meer mogelijk is dan je nu doet of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laten we dan in gesprek gaan! Ik bekijk samen met jou wat je wensen en ambities zijn, waarna ik je kan matchen met een kliniek of organisatie die daarbij past. Ook voor kosteloos advies of sparren over de mogelijkheden binnen de branche zit je bij mij goed!

Wat ik doe voor cosmetische klinieken

Loopt jouw organisatie anders dan je zou willen, maar kom je er niet aan toe om zaken te veranderen? Heb je het idee dat er meer uit consulten te halen is, maar weet je niet hoe? Dan kom ik jou en je team graag helpen. Ik sta voor je klaar als sparringpartner, train je team en ondersteun in werving en selectie. Je kunt rekenen op maatwerk, zodat je precies krijgt wat je kliniek of praktijk nodig.


Wat ik doe voor firma’s en distributeurs

Je wilt de waarde van jouw producten graag overbrengen aan klinieken en praktijken. Ik informeer en inspireer jouw medewerkers, relaties en distributeurs over de mogelijkheden. 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat ik voor jou als huidtherapeut of eigenaar van een kliniek of praktijk kan betekenen? Ik maak graag persoonlijk kennis met je!