Hi, ik ben Marit!

Al ruim 10 jaar werk ik als huidtherapeut en (inter)nationaal klinisch trainer. Daarnaast match ik samen met collega recruiter Sinette, huidtherapeuten en klinieken middels Skin Matching.
Mijn passie ligt bij laser en andere energy based devices en hoe verschillende behandeltechnieken gecombineerd kunnen worden voor de beste resultaten.

Vanaf het nieuwe jaar – 2023 – is Skin & Laser Support officiĆ«le partner voor Medi-Invest en het aanspreekpunt voor Nederland.
Medi-Invest is sinds 20 jaar kennispartner en distributeur in de Benelux van de gerenommeerde merken Lutronic, Vydence Medical en Zimmer. Partners die staan voor effectieve innovaties voor medisch-esthetisch vraagstukken.
Samen met collega’s bied ik support bij het vinden van nieuwe apparatuur en zorg ik ervoor dat je passende klinische ondersteuning krijgt.

DSC06841

Wat ik doe voor huidtherapeuten

Ben je huidtherapeut en heb je het gevoel dat er meer mogelijk is dan je nu doet of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laten we dan in gesprek gaan! Ik bekijk samen met jou wat je wensen en ambities zijn, waarna ik je kan matchen met een kliniek of organisatie die daarbij past. Ook voor kosteloos advies of sparren over de mogelijkheden binnen de branche zit je bij mij goed!

Wat ik doe voor cosmetische klinieken

Ben je toe aan uitbreiding van jouw behandelaanbod of startende en zoekende naar de juiste apparatuur? Bij Skin & Laser Support ben je aan het juiste adres.. Ik sta voor je klaar als kennispartner, adviseur en trainer, en ondersteun in werving en selectie. Je kunt rekenen op maatwerk, zodat je precies krijgt wat je kliniek of praktijk nodig.


Meer weten?

Ben je benieuwd wat ik voor jou als huidtherapeut of eigenaar van een kliniek of praktijk kan betekenen? Ik maak graag persoonlijk kennis met je!