DSC01260

ACADEMY & EVENTS

Als officiele partner van Medi-Invest voor Nederland bied ik demonstraties van apparatuur en trainingen aan in het demo- en trainingscentrum in Amsterdam, tevens Waterland Kliniek. Heb je iets op het oog of ben je benieuwd naar een specifiek apparataat die je aan het werk wilt zien en zelf wilt ervaren? Dan nodig ik je van harte uit voor een demonstratie!

Naast demonstraties van apparatuur geef ik samen met collega’s workshops en trainingen gericht op:

  • Specifieke huidindicaties
  • Verschillende IPL- en lasertechnieken
  • Verschillende energy based devices
  • Hoe je combinatietechnieken inzet voor het gewenste resultaat
  • Energy based devices en injectables
  • Consulttrainingen

Zie hieronder de eventkalender en schrijf je in!

Trainingen op maat voor huidtherapeuten

Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij je verder kijkt dan een losse indicatie of huidprobleem. Daarom leer ik je om buiten de vaste kaders te denken. De cliënt staat centraal en vanuit dat startpunt bekijk je wat nodig is om het beste resultaat te behalen.

Ik geef geen standaard trainingen, maar stem ze af op jouw behoefte, kennis en ervaring. Hierin zit indien gewenst zowel theorie als praktijk. Zo weet ik zeker dat de training waardevol is en je vol nieuwe kennis en energie weer aan het werk gaat. 

Trainingen voor praktijken en cosmetische klinieken

Je wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen dat je medewerkers de beste behandeltechnieken inzetten. Ik help je met interactieve trainingen op maat. Individueel of samen met je collega’s: er zijn verschillende mogelijkheden. Op deze manier houd jij je kennis up-to-date en kan je jouw cliënten de beste zorg geven.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een training op maat? Stuur me een berichtje!