Clinical Support

Professioneel, deskundig en onafhankelijk

De workshops en trainingen die Skin & Laser Support al dan niet in samenwerking met anderen verzorgt zijn professioneel, deskundig, onafhankelijk en met een wetenschappelijke basis.

Voor de industrie

Ben je als firma actief binnen de cosmetische branche en op zoek naar een  onafhankelijke, huidtherapie trainer of spreker om huidtrainingen en workshops te geven? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.  Dit kan betrekking hebben op de praktijk, laser– en huidbehandelingen en het doen van combinatietherapieën.
Daarnaast staan wij altijd open voor andere vraagstukken. 
Vanuit jarenlange ervaring, een brede kennis op het vlak van huidverbeteringstechnieken en ervaring in het trainingsvak zijn wij in staat trainingen van niveau te verzorgen.

Voor de behandelaar

Wij ontwikkelen en verzorgen workshops en trainingen op maat voor huidprofessionals zoals; artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Beginnend of gevorderde? De specifieke behoefte van de deelnemers en/of organisatie staat centraal en vormt hierbij de basis. De scholing wordt op maat gemaakt en afgestemd op de kennis en ervaring van de deelnemer(s). Ze zijn zo opgebouwd dat de kennis die wordt opgedaan direct toepasbaar is in de praktijk.  Daarnaast kunnen ze zowel incompany als op een externe locatie worden verzorgd. Eén-op-één of in groepsverband.

Vraag vandaag nog naar onze diverse mogelijkheden Neem contact op

Nieuw – Workshop SkinTour
I.s.m. Eric Schenk inspireer ik je over hét consult, o.a. hoe je een productadvies en 360 graden behandelplan op maat maakt.
IPL- en laser
Tijdens deze cursus leer je de algemene kennis omtrent IPL- en laser en het klinisch redeneren om kundig en effectief te kunnen werken.
Vasculair
Je leert over de diversiteit aan vasculaire laesies, de geschikte technieken en hoe je deze kunt combineren voor een optimaal resultaat.
Combinatietherapieën
Combineer & Optimaliseer. Je leert welke technieken je effectief en veilig kunt combineren om jouw behandeling te optimaliseren.
Laserontharen
Tijdens deze cursus leer je de ins en outs over laserontharen, zodat je in staat bent veilige en effectieve behandelingen uit te voeren.
Pigmentstoornissen
Tijdens deze cursus leer je over de diverse technieken die je kunt inzetten en hoe je deze kunt combineren voor het beste resultaat.
Commercieel inzicht
Leer je saleskwaliteiten beter te benutten in de praktijk en wat ervoor nodig is jouw praktijk te laten groeien.
Tatoeageverwijdering
Na de cursus weet je wat er voor nodig is om tatoeages optimaal te verwijderen en hoe je jouw laser nog breder kunt inzetten.
Rejuvenation
Tijdens deze cursus leer je over effectieve huidverjongende behandelingen en hoe deze in te zetten voor het meest optimale resultaat.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: