Business Support

Ondernemen in de medische- esthetische branche vraagt om enthousiaste professionals die hun vak verstaan. Ik weet wat er zich afspeelt in ons vakgebied en heb de ervaring, expertise en enthousiasme om jou van dienst te zijn. Daarnaast is er kennis van welke veranderingen er doorgevoerd moeten worden om succesvol te zijn. Deze ideeën kennen naast een esthetisch, medisch, ook een ondernemersperspectief. Om dat te hebben is naast vakinhoudelijke kennis en kunde een zakelijke blik nodig.

“Wij hebben de ervaring, expertise en het enthousiasme om jou van dienst te zijn”

Starten van een nieuwe praktijk

Bij het starten van een praktijk of kliniek komt veel kijken. Wat voor een type praktijk kies ik? Wat gaat het behandelaanbod worden? Hoe ga ik mezelf onderscheiden? Hoe gaat de klantreis eruit zien? Dit zijn allerlei vragen die je jezelf mogelijk stelt. In deze fase bied ik ondersteuning. Ik ga graag het gesprek met je aan, luister naar je wensen en begeleid je in deze fase, waar nodig samen met een collega. Op het gebied van behandelmethodes bied ik onafhankelijk advies, ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Verbetering & groei van de praktijk

Heb je behoefte aan advies en begeleiding bij de groei en ontwikkeling van je praktijk? Wil je het behandelaanbod uitbreiden maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wellicht wil je het team uitbreiden en ben je op zoek naar een geschikte, nieuwe medewerker? Ik ga graag het gesprek met je aan om de wensen en behoeften te inventariseren en de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Samen kijken we waar de mogelijkheden liggen, wat bij de praktijksituatie past en waar ik je bij kan ondersteunen.