CLINIC SUPPORT

Je runt al een tijdje een cosmetische kliniek of praktijk voor huidtherapie. Of je gaat je eigen bedrijf starten. Dat brengt mogelijk de nodige uitdagingen en vraagstukken met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een mooi behandelaanbod, of misschien wil je wel uitbreiden en ben je aan het onderzoeken wat past.

Als officiële partner van distributeur Medi-Invest voor Nederland, informeer en adviseer ik je graag in alle mogelijkheden die onze fabrikanten te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan één van de grootste marktleiders op dit moment; Lutronic, alsook Zimmer Aesthetics en Vydence Medical.

Door mijn ruime ervaring als huidtherapeut en (internationaal) trainer ben ik in staat jou de juiste support te bieden die jij nodig hebt om voor jezelf een passende beslissing te nemen.

Advies op maat

Tijdens een uitgebreid gesprek brengen we in kaart wat je ideeën en wensen zijn en informeer ik je over alle mogelijkheden die er in de markt zijn. Je wordt geinformeerd over alle innovaties die Lutronic, Zimmer en Vydence Medical je te bieden heeft. Indien gewenst neem ik je mee in de praktijk om alle ins en outs van het desbetreffende systemen/systemen te laten zien. We hebben namelijk te maken met een praktisch beroep. Het is dan ook essentieel om het zelf in de praktijk te ervaren. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden op het gebied van het doen van de investering; koop, huur of lease.

Ben je enthousiast en wil je overgaan tot aanschaf? Ik en mijn team begeleiden je van A tot Z. Na aanschaf krijg je de juiste klinische ondersteuning die jij nodig hebt om zelfverzekerd aan de slag te gaan en zijn we te allen tijde op de achtergrond aanwezig om jou passende support te bieden.

De voordelen van samenwerken op een rijtje:

  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van energy based devices (met verschillende fabrikanten).
  • Het juiste advies wat bij jou en jouw situatie past om de beste cliëntenzorg te kunnen leveren.
  • Oprecht en eerlijk contact en meedenkend in het breedste zin van het woord.
  • Klinische ondersteuning op maat, toegespitst op jouw niveau en ervaring.
  • Snelle en vertrouwde service door ervaren technici
  • Geaccrediteerde trainingen

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Naast dat ik je kan ondersteunen op jouw pad naar een passende investering, kan ik je waar nodig ook support bieden in de werving en selectie van huidtherapeuten met Skin Matching.

Heb je behoefte aan een sparringgesprek? Neem contact op voor een kennismaking!

Yes, ik plan graag een gesprek in!