Business Support

Ondernemen in de medische- esthetische branche vraagt om enthousiaste professionals die hun vak verstaan. Onze experts weten wat zich afspeelt in ons vakgebied en hebben de ervaring, expertise en enthousiasme om jou van dienst te zijn. Daarnaast is er kennis van welke veranderingen er doorgevoerd moeten worden om succesvol te zijn. Deze ideeën kennen naast een esthetisch, medisch, ook een ondernemersperspectief. Om dat te hebben is naast vakinhoudelijke kennis en kunde een zakelijke blik nodig.

“Wij hebben de ervaring, expertise en het enthousiasme om jou van dienst te zijn”

Starten van een nieuwe praktijk

Bij het starten van een cosmetische kliniek, praktijk of salon komt veel kijken. Wat voor een type praktijk kies ik? Wat gaat het behandelaanbod worden? Hoe ga ik mezelf onderscheiden? Hoe gaat de klantreis eruit zien? Wat is er nodig ten aanzien van de wet- en regelgeving? Dit zijn allerlei vragen die je jezelf mogelijk stelt.
In deze fase bieden wij ondersteuning. Wij gaan met je in gesprek en luisteren naar de wensen en begeleiden je in deze fase. Wij adviseren gedurende de opstart- en desgewenst vervolgfase. Op het gebied van behandelmethodes bieden wij onafhankelijk advies en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden om nieuwe kansen te identificeren.

Verbetering & groei van de praktijk

Heb je behoefte aan advies en begeleiding bij het laten groeien van je praktijk? Maar ben je zoekende hoe dit precies aan te vliegen? Wij gaan graag het gesprek aan om de wensen en ideeën te inventariseren en vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Vervolgens zullen wij met onze kennis en expertise jouw praktijk naar een hoger niveau tillen. Indien gewenst voeren wij een quickscan uit. Hierbij wordt snel inzicht verkregen in het verbeterpotentieel van de praktijksituatie. De hulpvraag staat centraal, waarbij wordt gekeken naar de klantreis, kwaliteit, professionaliteit en werkwijze. De resultaten van de quickscan worden uitgewerkt in een rapport, inclusief concrete aanbevelingen. Op basis daarvan kan het eventuele vervolgtraject worden bepaald.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: