CLINIC SUPPORT

Je runt al een tijdje een cosmetische kliniek of praktijk voor huidbehandelingen. Of je gaat je eigen bedrijf starten. Dat brengt mogelijk de nodige uitdagingen en vraagstukken met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een mooi behandelaanbod, of misschien wil je wel uitbreiden en ben je aan het onderzoeken wat past.

Als officiële partner van distributeur Medi-Invest voor Nederland, informeer en adviseer ik je graag in alle mogelijkheden die onze fabrikanten te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan één van de grootste marktleiders op dit moment; Lutronic, alsook Zimmer Aesthetics en Vydence Medical.

Door mijn ruime ervaring als huidtherapeut en (internationaal) trainer ben ik in staat jou de juiste support te bieden die jij nodig hebt voor jezelf een passende beslissing te nemen.

Meer weten? Kijk ook eens op skinenlaser.nl.

Advies op maat

Tijdens een uitgebreid gesprek brengen we samen in kaart wat je ideeën en wensen zijn en informeer ik je over alle mogelijkheden die er zijn. Je wordt geïnformeerd over de innovaties die Lutronic, Zimmer en Vydence Medical je te bieden hebben. Ook laat ik je er graag kennis mee maken in de praktijk.
Daarnaast bespreken we de mogelijkheden op het gebied van de investering; koop of lease.

Ben je enthousiast en wil je overgaan tot aanschaf? Ik en mijn team begeleiden je van A tot Z. Na aanschaf krijg je de juiste klinische ondersteuning die jij nodig hebt om zelfverzekerd aan de slag te gaan en zijn we te allen tijde voor je aanwezig om jou passende support te bieden.

De voordelen van samenwerken met Skin & Laser Support:

  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van energy based devices (met verschillende fabrikanten).
  • Het juiste advies wat bij jou en jouw situatie past om de beste cliëntenzorg te kunnen leveren.
  • Oprecht en eerlijk contact en meedenkend in het breedste zin van het woord.
  • Klinische ondersteuning op maat, toegespitst op jouw niveau en ervaring.
  • Snelle en vertrouwde service door ervaren technici
  • Geaccrediteerde trainingen

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Naast dat Skin & Laser Support je begeleidt naar een passende investering, bied ik ook support in de werving en selectie van huidtherapeuten met Skin Matching.

Heb je behoefte aan een sparringgesprek? Neem contact op voor een kennismaking!

Yes, ik plan graag een gesprek in!