190-SkinCeuticals-1024x683

ACADEMY

De wereld van huid- en lasertherapie ontwikkelt zich snel. Daarom is het belangrijk goed op de hoogte te blijven en regelmatig bijscholing te volgen. Als onafhankelijk trainer ben ik beschikbaar voor verschillende trainingen voor huidtherapeuten en (cosmetisch) artsen:

  • Voor specifieke huidindicaties
  • Verschillende lasertechnieken
  • Hoe je combinatietechnieken inzet voor het gewenste resultaat
  • Consulttrainingen 

Praktijkgerichte trainingen voor huidtherapie

Binnen het vakgebied zie ik nog vaak een traditionele aanpak: je leert stap voor stap welke handelingen je moet volgen en welke procedures daarbij horen. Zonde, want de praktijk vraagt vaak om andere, creatieve oplossingen. Om klinisch redeneren en vragen stellen. Waarom zou je kiezen voor behandeling X of Y en welke behandeling levert het beste resultaat op. 

Trainingen op maat voor huidtherapeuten

Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij je verder kijkt dan een losse indicatie of huidprobleem. Daarom leer ik je om buiten de vaste kaders te denken. De cliënt staat centraal en vanuit dat startpunt bekijk je wat nodig is om het beste resultaat te behalen.

Ik geef geen standaard trainingen, maar stem ze af op jouw behoefte, kennis en ervaring. Hierin zit indien gewenst zowel theorie als praktijk. Zo weet ik zeker dat de training waardevol is en je vol nieuwe kennis en energie weer aan het werk gaat. 

Trainingen voor cosmetische klinieken

Je wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen dat je medewerkers de beste behandeltechnieken inzetten. Ik help je met interactieve trainingen op maat. Individueel of samen met je collega’s: er zijn verschillende mogelijkheden. Op deze manier houd jij je kennis up-to-date en kan je jouw cliënten de beste zorg geven.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een training op maat? Stuur me een berichtje!

SkinTour
Ik inspireer ik je over het consult, de juiste opbouw, hoe je een productadvies en 360 graden behandelplan op maat maakt.
IPL- en laser advanced
Tijdens deze training gaan we de diepte in en leer je verder te kijken dan de vaste kaders. Dit doen we aan de hand van casuïstiek. 
Vasculair
Je leert over de diversiteit aan vasculaire laesies, de geschikte technieken en hoe je deze kunt combineren voor een optimaal resultaat.
Combinatietherapieën
Combineer & Optimaliseer. Je leert welke technieken je effectief en veilig kunt combineren om jouw behandeling te optimaliseren.
Rejuvenation
Tijdens deze cursus leer je over effectieve huidverjongende behandelingen en hoe deze in te zetten voor het meest optimale resultaat.
Pigmentstoornissen
Tijdens deze cursus leer je over de diverse technieken die je kunt inzetten en hoe je deze kunt combineren voor het beste resultaat.
IPL- en laser starters
Tijdens deze cursus leer je de algemene kennis omtrent IPL- en laser en het klinisch redeneren om kundig en effectief te kunnen werken.
Tatoeageverwijdering
Na de cursus weet je wat er voor nodig is om tatoeages optimaal te verwijderen en hoe je jouw laser nog breder kunt inzetten voor betere resultaten.
Laserontharen
Tijdens deze cursus leer je de ins en outs over laserontharen, zodat je in staat bent veilige en effectieve behandelingen uit te voeren.